Dacă ai o idee, o propunere sau o nelămurire, le așteptăm la:
July 23, 2018 at 8:00 am București

Tabăra de leadership pentru instructori și profesori de dezbateri – ediția a III-a

Vești bune dragi profesori și instructori pasionați de dezbateri: Tabăra de Leadership se întâmplă și în 2018!

Nu doar că acest eveniment a ajuns la cea de-a treia ediție, dar face parte dintr-un proiect mai amplu – realizat și anul acesta Împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun – care presupune că, pe lângă cele 4 zile de activități, ateliere și oportunități de învățare, vor exista o serie de activități suplimentare organizate cu scopul de a genera entuziasm si de a susține deprinderea de cunoștințe și abilități pentru aplicarea în practică (în clasă) a tehnicilor de educație deliberativă (debate) în diverse forme.

Cui se adresează ediția 2018?

100 de profesori și instructori cu și fără experiență în dezbateri

Calendar ediția 2018

25 iunie – deadline înscriere aplicații
6 iulie – anunțarea participanților
23-27 iulie – desfășurare tabără

La fel ca anul trecut, vor exista mai multe grupe organizate după criteriul abilităților și cunoștințelor celor înscriși. Participarea la tabără este GRATUITĂ și condiționată de completarea Formularului de înscriere și semnarea Regulamentului și a Declarației de prelucrare a datelor.

Clasele

INSTRUCTORI ÎNCEPĂTORI

(mouse over pentru detalii)

Profesori cu puțină experiență în dezbateri sau fără. Track-ul asigură o formare de bază în domeniul dezbaterilor academice. Învățăm cum să facem argumente sexi și contra-argumente eficiente, aflăm care e formatul dezbaterilor și trecem prin toate aspectele necesare creării și menținerii unui club de debate.

INSTRUCTORI ASPIRANȚI

(mouse over pentru detalii)

Ceva experiență de dezbateri există deja. Sunteți deja convinși de efectele terapeutice ale debate-ului asupra minții și personalității copiilor. Track-ul acesta se axează nu doar pe solidificarea bazelor dar și pe tot soiul de practici și instrumente fine de ascuțire a minților elevilor. Aflați cum pot fi ajutați cât mai mult pe elevii entuziasmați de debate?

INSTRUCTORI AVANSAȚI

(mouse over pentru detalii)

Pentru profesori unși cu tot soiul de alifii de gândire critică și persuasiune care vor să facă și mai multe pentru comunitate. Dacă vrei să ajuți la promovarea debate-ului în țară și vrei să încerci să dai mai departe sportul dezbaterilor nu doar elevilor ci și altor profesori, aici e locul pentru tine.

Modalitatea de înscriere

PASUL 1:

Completare formular

Formularul trebuie completat online. El poate fi accesat cu un click pe butonul de mai jos. Completarea acestuia nu este suficientă pentru finalizarea aplicației.

PASUL 2:

Trimitere e-mail

Pentru finalizarea aplicatiei, trebuie trimise într-un e-mail pe adresa office.ardor@gmail.com următoarele documente:

Regulamentul de participare trebuie descărcat (accesând cu un click butonul de mai jos), printat, semnat și scanat.

Declarația de prelucrare a datelor trebuie descărcată (accesând cu un click butonul de mai jos), printată, completată, semnată și scanată.

În selectarea aplicațiilor vom ține cont de proporția dintre participanții cu experiență și cei fără, de o distribuție geografică echilibrată și de momentul înregistrării aplicației. Vom prioritiza aplicanții care predau la un ciclu de învățământ mai apropiat de cel liceal.

Pentru mai multe detalii sau lămuriri cu privire la înscrieri, persoana de contact este Andreea Moldovan (0728.327.237, office.ardor@gmail.com).

Credem că investiția în profesori este una care poate într-adevăr să producă transformări în sistemul educațional. Profii de debate sunt misto. Toți lucrează voluntar cu elevii la cluburi de dezbateri, majoritatea merg la club în weekend, când probabil ar putea să facă meditații sau să se odihnească, mulți merg pe banii lor la competiții cu elevii. Mulți dintre noi ne putem aminti de un profesor care ne-a influențat semnificativ viața în bine. Susține Tabăra de leadership ARDOR și noi facem ca acești profesori să fie mai mulți, mai buni și mai dedicați!

EMANUEL BETERINGHE, Președinte ARDOR

„Tabăra de leadership pentru instructori și profesori de dezbateri”

Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa. Lidl are aproximativ 215.000 de angajați, dintre care 5000 în România unde retailer­‐ul german are deschise peste 200 de magazine și 4 centre logistice. Misiunea Lidl în România este aceea de a le oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de  la producători, într­‐o largă varietate de sortimente.

„Tabăra de leadership pentru instructori și profesori de dezbateri” are ca parteneri:

2018/07/23 08:00:00
SHARING IS CARING

NEWSLETTER abonează-te

Primește newsletterul nostru