Implicare

FII AMBASADOR

Sponsorizează ARDOR

Noi credem că este suficientă o propoziție pentru a vă convinge de ce este important să investim împreună în tineri: ei vor fi angajații, profesorii, avocații sau politicienii dumneavoastră. Fiți aliatul nostru în mișcarea care setează standardele în dialog și dezbatere în România prin sponsorizarea asociației și a proiectelor noastre.

FII SUPORTER

Donează pentru un program sau proiect

Am dovedit în 20 de ani de activitate că dezbaterea și gândirea critică sunt abilități pe care tinerii le învață în cadrul celor 100 de cluburi ARDOR, iar performanțele lor la campionate internaționale dovedesc calitatea mișcării de debate din România. Sprijiniți financiar programele care aduc civilitate și performanță în dezbaterea de idei.

FII PARTENER

Alege un curs pentru organizația ta

Echipa de alumni ARDOR susține cursuri de argumentare și public speaking pentru organizații. Sesiunile de training special calibrate pe necesitățile companiei oferă angajaților cadrul de învățare pentru a fi mai convingători și mai implicați într-un schimb autentic de idei. Trainerii sunt alumni ARDOR și angajați la unele dintre cele mai prestigioase firme de avocatură și corporații.

ALEGE UNA DINTRE CAMPANIILE NOASTRE

Donează pentru a susține mișcarea de debate din România

Îți vom propune în curând 3 proiecte de educație deliberativă pentru care poți dona și astfel contribui la trasformarea educației din România.

Până atunci ne poți contacta printr-un email la adresa contact@ardordebate.org

NEWSLETTER abonează-te

Primește newsletterul nostru lunar