July 26, 2016 at 8:00 am Bulevardul Expoziției 1B București

Tabăra de leadership pentru instructori și profesori de dezbateri

Despre tabară

ARDOR lucrează anual cu peste 300 de profesori minunați și peste 100 de studenți și absolvenți ce și-au asumat responsabilitatea de a fi instructori în cluburile de dezbateri pentru liceeni. Tabăra de leadership își propune să fie locul în care să punem la un loc profesorii și studenții, să îi învățam dezbateri (pe primii), pedagogie (pe cei din urmă) și mai ales să le mulțumim și să îi inspirăm să continue munca voluntară cu cei peste 5000 de elevi beneficiari cu care lucrează în fiecare an.

Cui se adresează ediția 2016?

  • 75 profesori
  • 15 instructori de club și alumni

Calendar ediția 2016

16.06-1.07 Înscriere participanți

10.07 Anunțare participanți

26-29.07 Desfășurare tabără

Liste participanți

Credem că investiția în profesori este una care poate într-adevăr să producă transformări în sistemul educațional. Profii de debate sunt misto. Toți lucrează voluntar cu elevii la cluburi de dezbateri, majoritatea merg la club în weekend, când probabil ar putea să facă meditații sau să se odihnească, mulți merg pe banii lor la competiții cu elevii. Mulți dintre noi ne putem aminti de un profesor care ne-a influențat semnificativ viața în bine. Susține Tabăra de leadership ARDOR și noi facem ca acești profesori să fie mai mulți, mai buni și mai dedicați!

null
Susține bicicliștii noștri de la Ciclaton!
Ei pedalează pentru Tabăra de leadership
pentru instructori și profesori 2017!
Află cine sunt și cum îi poți susține

De ce o tabără pentru profesori și instructori?

În toate rapoartele asupra sistemelor educaționale, calitatea profesorilor apare ca factorul de cea mai mare importanță. ARDOR lucrează cu multe cadre didactice care folosesc în diverse contexte dezbaterile și cu instructori tineri ai cluburilor de dezbateri. O tabără anuală în care sa se adune comunitatea instructorilor pentru a împărtăși experiențe, pentru a învăța și din care să-și extragă energie și insprație reprezintă un ‘must-have’.

Clasele

Pui de Dezbatere

Profesori cu puțină experiență în dezbateri sau chiar deloc. Track-ul asigură o formare de bază în domeniul dezbaterilor academice. Învățăm cum să facem argumente sexi și contra-argumente eficiente, aflăm care e formatul dezbaterilor și trecem prin toate aspectele necesare creări și menținerii unui club de debate.

Instructori Aspiranți

Niscaiva experiență de dezbateri există deja. Sunteți convinși de efectele terapeutice ale debate-ului asupra minții și personalității copiilor. Trackul acesta se axează nu doar pe solidificarea bazelor dar și pe tot soiul de practici și instrumente fine de ascuțire a minților elevilor. Cum îi ajutăm cât mai mult pe elevii entuziasmați de debate? Veniți aici să aflați!

Meșteri Tinerii Dezbat

Pentru profesori unși cu tot soiul de alifii de gândire critică și persuasiune care vor să facă și mai multe pentru comunitate oferim un track specializat pe seminarele Tinerii Dezbat. Dacă vrei să ajuți la promovarea debate-ului în țară și vrei să încerci să dai mai departe sportul dezbaterilor nu doar elevilor ci și altor profesori, aici e locul pentru tine.

Învățăcei Critici

Pentru studenți cu know-how dar poate nu cu destul know-how-to, venim cu un track pedagogic axat pe îmbunătățirea relației dintre trainer și debater. De la classroom management (când nu-s cuminți copiii) la cum se scrie un plan de training (e util asa ceva?), acest track vă ajută să faceți câțiva pași în plus pe calea desăvârșirii voastre ca traineri.

Costurile sunt acoperite în cadrul proiectului „European Network of Debating Teachers” și prin eforturile de fundraising ale echipelor ARDOR la Swimathon.

*Aplicațiile vor fi evaluate în ordinea înscrierilor și acceptate după criteriul “primul venit, primul servit” până la completarea celor 4 clase distincte.

Parteneri

Centrul de Oratorie și Dezbateri al Universității Româno Americane

2016/07/26 08:00:00
SHARING IS CARING