ARDOR Alumni Network & Community

100 de Alumni donează lunar pentru 100 de cluburi de debate!

Recent, am trecut un hop din care părea că nu ne mai revenim: pandemia.

Am pierdut multe cluburi, mulți instructori, multă capacitate de a face debate cum trebuie.

Acum reconstruim.

Avem din nou nevoie ca oameni cărora le pasă să fie alături de noi să ne ajute să facem debate în multe locuri, mai ales în școli cu mai puține posibilități și să-l facem ‚ca lumea’.

  • Vrem să ajungem iar la 100 de cluburi active.
  • Vrem să facem regionale și o națională faină în acest an.
  • Vrem să facem o tabără pentru instructori cu 50 de participanți.
  • Vrem să ținem cursuri de arbitraj și de ‚cum să fii un instructor bun’ la nivel regional.

Plătește în siguranță

Donate (EUR)

Despre ARDOR Alumni Network & Community

Din 2022 ARDOR reconectează alumni cu organizația dar și între ei pentru oportunități de networking. Împreună cu partenerii de la Romanian American Foundation lucrăm spre a co-crea o comunitate de Alumni activă & valoroasă pentru sine și pentru mișcarea de debate din România.

ARDOR Alumnus” = oricine a fost parte din comunitatea de debateri ARDOR din 1994 încoace. (chiar dacă ai făcut debate 1 lună și apoi te-ai orientat spre alte proiecte. Chiar dacă ai făcut debate mai mulți ani și apoi te-ai angajat sau ți-ai deschis propria afacere. Chiar dacă ai fost instructor în cadrul unui club și apoi ai plecat din țară sau din oraș. Chiar dacă ai fost implicat în administrarea unui club sau al unei asociații regionale de dezbateri, oricare dintre ele.)

Recent mulți alumni s-au alăturat apelului nostru de reconectare și s-au implicat în activarea rețelei și a comunității.

Alumnii apropiați:

Au ales să doneze o sumă lunară către organizație.

Au participat la evenimentele dedicate comunității.

Au împărtașit povești și experiențe de la debate.

Au venit să asculte dezbaterile debaterilor de azi.

Au dat o mână de ajutor la organizare de întâlniri sau un sfat competent la nevoie.

Au determinat bussines-ul în care activează să sponsorizeze ARDOR sau să beneficieze de cursuri de argumentare/debate-uri demonstrative marca ARDOR.

Conectează-te cu ARDOR!

Mai avem cale lungă de mers până la a ne atinge ținta de a identifica și aduce aproape de organizație 1000 de alumni (sunt de  x 10 mai mulți ”out there” ).

Dacă și tu ești alumnus ARDOR  vino alături de noi! Completează formularul de mai jos și dă join la grupurile noastre din social media:  LinkedIn (ARDOR)  &  Facebook (Alumni ARDOR)

Podcast Vorbitor 4, Discuții după debate

Bine ați venit la Vorbitor 4, o discuție după debate care sperăm ca în timp să devină podcast. În debate, mai ales la liceu, nu există un Vorbitor 4.

Ne-ar plăcea să credem că o caracteristică a acestui vorbitor ar putea fi perspectiva sa peste timp, opiniile și argumentele „de după debate”. Cam ca acelea pe care le veți asculta de la alumnii invitați în aceste episoade.

În acest episod Emanuel Beteringhe – gazda discuției și președinte executiv ARDOR – are alături doi alumni din generații relativ apropiate, dar din regiuni îndepărtate: pe Maria Florea, alumnus ARDOR cu „școala” dezbaterilor din Ploiești și pe Radu Stoița alumnus ARDOR din Timișoara.

Echipa de producție:

Motion Graphics by Alexandra Sasha Balan

[Website: https://www.sashaanimates.com/

Înregistrare & Editare Audio-Video: Saga Space [https://sagaspace.ro/]

Sunet: Benjamin Tissot – Journey of Life

Producător: Augustina Vasile

În acest episod Emanuel Beteringhe – gazda discuției și președinte executiv ARDOR – are alături doi alumni din generații diferite: George Maxim a făcut debate la Iași, la clubul de debate cunoscut drept CDAIS în anii 2000 și apoi în debate-ul de studenți și Ruxandra Cîrciu, alumnus ARDOR Muntenia din București de la Liceul “George Coșbuc”, unde a făcut debate în anii (2010-2013).

Echipa de producție:

Motion Graphics by Alexandra Sasha Balan [Website: https://www.sashaanimates.com/

Inregistrare & Editare Audio-Video: Saga Space [https://sagaspace.ro/]

Sunet: Benjamin Tissot – Journey of Life

Producător: Augustina Vasile.

Proiect realizat cu sprijinul: