Dacă ai o idee, o propunere sau o nelămurire, le așteptăm la:

Concursul Național „Tinerii Dezbat”

null

În Romania, cu sprijinul Ministerului Educației, începând cu 2010, 450 de elevi de liceu practică în fiecare an un sport extrem – dezbaterile educaționale.
Peste 150 de profesori învață gândire critică și dezbateri de la alumni ARDOR în seminarii de instruire și îi pregătesc pe elevii lor în același spirit critic.
Înfruntarea de idei se întâmplă în cadrul competițiilor regionale și unui campionat național.
Acolo, profesorii își susțin elevii în confruntarea în care tinerii își revendică apartenența la o comunitate cu simț civic și critic.

  • Elevi în concurs
  • Licee participante

Program derulat de:

Partener strategic:

În parteneriat cu:

LOGO_RAF

Împreună cu:

Ediția 2016

Noutăți despre proiect

Aproape 300 de licee din România participă la Concursul Național „Tinerii Dezbat”, ediția 2016

Ediția de anul acesta a celui mai amplu concurs național de dezbateri din România – Tinerii Dezbat -aduce la start 293 de unități de învățământ din toate județele țării, un nou record pentru competiția derulată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice împreună cu Reprezentanţa UNICEF în România, Consiliul Naţional

Read More

Comunicat: Start înscrieri la ediţia a şaptea a Concursului Naţional „Tinerii Dezbat”

3 martie 2016 Comunicat de presă Start înscrieri la ediţia a şaptea a Concursului Naţional „Tinerii Dezbat” Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice împreună cu Reprezentanţa UNICEF în România, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Departamentul pentru Relaţii Interetnice şi Asociaţia Română de Dezbateri, Oratorie şi Retorică, în parteneriat cu Romanian-American

Read More