This Campaign has ended. No more donations can be made.

Tabăra de leadership pentru instructori și profesori de dezbateri

Despre tabară

ARDOR lucrează anual cu peste 300 de profesori minunați și peste 100 de studenți și absolvenți ce și-au asumat responsabilitatea de a fi instructori în cluburile de dezbateri pentru liceeni. Tabăra de leadership își propune să fie locul în care să punem la un loc profesorii și studenții, să îi învățam dezbateri (pe primii), pedagogie (pe cei din urmă) și mai ales să le mulțumim și să îi inspirăm să continue munca voluntară cu cei peste 5000 de elevi beneficiari cu care lucrează în fiecare an.

Cui se adresează ediția 2016?

  • 75 profesori
  • 15 instructori de club și alumni

Calendar ediția 2016

16.06-1.07 Înscriere participanți
10.07 Anunțare participanți
26-29.07 Desfășurare tabără

Credem că investiția în profesori este una care poate într-adevăr să producă transformări în sistemul educațional. Profii de debate sunt misto. Toți lucrează voluntar cu elevii la cluburi de dezbateri, majoritatea merg la club în weekend, când probabil ar putea să facă meditații sau să se odihnească, mulți merg pe banii lor la competiții cu elevii. Mulți dintre noi ne putem aminti de un profesor care ne-a influențat semnificativ viața în bine. Susține cauza ARDOR la Swimathon și noi facem ca acești profesori sa fie mai mulți, mai buni și mai dedicați!

De ce o tabără pentru profesori și instructori?

În toate rapoartele asupra sistemelor educaționale, calitatea profesorilor apare ca factorul de cea mai mare importanță. ARDOR lucrează cu multe cadre didactice care folosesc în diverse contexte dezbaterile și cu instructori tineri ai cluburilor de dezbateri. O tabără anuală în care sa se adune comunitatea instructorilor pentru a împărtăși experiențe, pentru a învăța și din care să-și extragă energie și insprație reprezintă un ‘must-have’.

Parteneri

Liste participanți

SHARING IS CARING