Dacă ai o idee, o propunere sau o nelămurire, le așteptăm la:

#FacemValuri pentru Naționali la Swimathon 2017

Este al treilea an consecutiv când luna iunie e una de antrenamente intense… în bazin. Și asta deoarece și anul acesta două echipe ale ARDOR vor înota în cadrul Swimathon cu scopul de a strânge fonduri, de data aceasta pentru ca Lotul Național al României la Dezbateri să poată participa la Campionatul Mondial care anul acesta se desfășoară în Indonezia.

Ce este Swimathon București? 

Swimathon București este un eveniment sportiv de atragere de fonduri organizat de Fundația Comunitară București. Aceasta este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru susținătorii lor.

Ediția 2017 se va desfășura pe 8 iulie, în bazinul „Tolea Grințescu” din complexul de Agrement Natație Dinamo, unde echipele implicate își propun să parcurgă cât mai multe lungimi de bazin, înoatând stil ștafetă timp de 45 de minute.

De ce înotăm? 

Anul acesta cele 2 echipe ale noastre: ARDOR Spearheads și ARDOR Family&Friends înoată pentru a trimite – pentru al 14-lea an consecutiv – o delegație românească la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice. Lotul Național de Dezbateri este alcătuit din 5 tineri debateri – Teodora Munteanu (București), Smaranda Moroșanu (Iași), Roxana Cîșleanu (București), Miruna Cozianu (Iași), Călin Biberea (Timișoara) – care vor participa, împreună cu antrenorii lor (Șerban Pitic și Simona Mazilu, Team Manager și arbitru), la WSDC 2017, în Indonezia, în perioada 1 – 11 august.

Mai multe detalii despre cine sunt Naționalii – membrii lotului de anul acesta -, despre palmaresul lor competițional și despre echipa de antrenori puteți afla de aici.

 

Cum te poți implica?

  • Donează tu și convinge-ți și prietenii:

O donație de 50 de lei pentru una dintre echipele noastre de înotători contribuie pentru a completa suma necesară acoperirii costurilor pe care pregătirea Lotului Național și participarea lor la Campionatul Mondial din Indonezia le presupun. O donație de la tine și cu una de la fiecare dintre prietenii tăi înseamnă un val întreg pentru Lotul Național.

Donează pentru ARDOR Spearheads Donează pentru ARDOR Family&Friends
 nationali_spearheads_swimathon1_mic nationali_banner_friendsfamily_swimathon_mic
  • Umple pereții de mesaje:

Dacă vrei să ne susții și să duci mai departe vorba că o echipă de 5 tineri minunați va face #valurideargumente si va reprezenta România la un Campionat Mondial de Dezbateri, descarcă imaginea de cover de mai jos și personalizează-ți profilul de Facebook.

cover_ilustratie_sustinatori_general

  • Vino să îi cunoști personal pe Naționali:

Pe 8 iulie e loc pentru toată lumea pe marginea bazinului. Poți veni și tu să ne susții, să ne cunoaștem mai bine și, de ce nu, să ne împrietenim. Debateri, antrenori, înotători, noi toți vom fi acolo pregătiți cu mesaje de încurajare. Hai ți tu să #facemvaluriimpreuna.

Cine înoată? 

  • ARDOR SPEARHEADS

Șerban Pitic

cover_foto_doneaza_01_serban-pitic

Nae Șovăială

cover_foto_nae_01-01

Cristina Badea

cover_foto_doneaza_01_cristina

Victor Ion

cover_foto_doneaza_01_victor

  • ARDOR FAMILY&FRIENDS

Emanuel Beteringhe

cover_foto_emi_01-01

Ioana Molnar

cover_foto_doneaza_01_ioana-molnar

Adina Tarcea

cover_foto_doneaza_01_adina