ARDOR Alumni Network & Community

Vorbitor 4 – Episodul 2 | Invitați George Maxim & Ruxandra Cîrciu

 

VORBITOR 4 – Episodul 1 | Invitați Maria Florea & Radu Stoița

 

În debate, mai ales la liceu, nu există un Vorbitor 4. Ne-ar plăcea să credem că o caracteristică a acestui vorbitor ar putea fi perspectiva sa peste timp, opiniile și argumentele „de după debate”. Cam ca acelea pe care le veți asculta de la alumnii invitați în acest episod. Detalii în pagina dedicată.

Vorbitor 4, este o discuție după debate care sperăm ca în timp să devină podcast. Discuțiile din acest podcast fac parte dintr-un demers mai amplu al ARDOR de a aduce alumnii mai aproape de organizație, pentru a le da oportunitatea celor care au fost cândva debateri să povestească cum era „pe vremea lor” și cum sunt ei „în vremurile de azi”.

De la începutul anului 2022 ARDOR s-a angajat într-un demers de a reconecta alumni cu organizația dar și între ei pentru oportunități de networking. Împreună cu partenerii de la Romanian American Foundation am lucrat spre a co-crea o comunitate de Alumni activă & valoroasă pentru sine și pentru mișcarea de debate din România.

ARDOR Alumnus” = oricine a fost parte din comunitatea de debateri ARDOR din 1994 încoace.
Chiar dacă ai făcut debate 1 lună și apoi te-ai orientat spre alte proiecte. Chiar dacă ai făcut debate mai mulți ani și apoi te-ai angajat sau ți-ai deschis propria afacere. Chiar dacă ai fost instructor în cadrul unui club și apoi ai plecat din țară sau din oraș. Chiar dacă ai fost implicat în administrarea unui club sau al unei asociații regionale de dezbateri, oricare dintre ele.

În decursul ultimului an din ce în ce mai mulți alumni s-au alăturat apelului nostru de reconectare și s-au implicat în activarea unei rețele care se aproapie de o comunitate de suport.

Ei au ales să doneze o sumă lunară către organizație, au participat la evenimentele dedicate comunității, au împărtașit povești și experiențe, au venit să asculte dezbaterile debaterilor de azi, au dat o mână de ajutor la organizare de întâlniri, un sfat competent la nevoie și au determinat bussines-ul în care activează să sponsorizeze ARDOR sau să beneficieze de cursuri de argumentare și debate-uri demonstrative pe care le organizăm.

All in all, it’s been a great year for ARDOR Alumni! Dar mai avem cale lungă de mers până la a ne atinge măcar o țintă inițială de a identifica și aduce aproape de organizație 1000 de alumni (sunt de cel puțin x 10 mai multi ”out there” ) și a convinge 100 de foști debateri să susțină cu o donație lunară mișcarea de debate de astăzi.

Dacă și tu ești alumnus ARDOR  vino alături de noi! Completează formularul de mai jos și dă join la grupurile noastre din social media:  LinkedIn (ARDOR)  &  Facebook (Alumni ARDOR)

Iar dacă ești în investor mood, decide chiar acum să investești în tinerii care fac debate azi cu o donație lunară către ARDOR. Alege tu suma și completeză în siguranță datele cardului tău bancar pe prima pagină la: https://ardor.org.ro

Proiect realizat cu sprijinul: