Lansare Vorbitor 4 – Discuții după debate

VORBITOR 4 – Episodul 1 | Invitați Maria Florea & Radu Stoița

Bine ați venit la Vorbitor 4, o discuție după debate care sperăm ca în timp să devină podcast.

În debate, mai ales la liceu, nu există un Vorbitor 4. Ne-ar plăcea să credem că o caracteristică a acestui vorbitor ar putea fi perspectiva sa peste timp, opiniile și argumentele „de după debate”. Cam ca acelea pe care le veți asculta de la alumnii invitați în acest episod.

Discuția pe care urmează să o ascultați sau urmăriți este parte dintr-un demers mai amplu al ARDOR de a aduce alumnii mai aproape de organizație, pentru a le da oportunitatea celor care au fost cândva debateri să povestească cum era „pe vremea lor” și cum sunt ei „în vremurile de azi”.

În acest episod Emanuel Beteringhe – gazda discuției și președinte executiv ARDOR – are alături doi alumni din generații relativ apropiate, dar din regiuni îndepărtate: pe Maria Florea, alumnus ARDOR cu „școala” dezbaterilor din Ploiești și pe Radu Stoița alumnus ARDOR din Timișoara.

Maria Florea: „Debate-ul scoate oameni de calitate. Sau vin la debate oameni de calitate și ies și mai buni din asta. ” Radu Stoița: „Prietenii mei cei mai buni sunt in continuare cei pe care i-am cunoscut la debate. Am ținut aproape de debate și pentru că nu voiam să fiu nevoit să fac debate cu copiii mei doar în sufragerie.”

Dacă ești alumnus și ți-am stârnit amintiri din vremea debate-ului, reach out și reconectează-te cu noi. Noi suntem mereu bucuroși să (re)descoperim încă un Vorbitor 4. Iată cum:

– dă join la grupul alumnilor pe Facebook  și LinkedIn

– completează formularul de pe pagina Alumni ARDOR

Dacă ți-a plăcut:

– dă un subscribe pe canalul de Youtube.

– da-ne un like sau follow pe social media @ARDOR debate.

– dă mai departe episodul ăsta, să afle și alții că suntem în căutare de alumni ARDOR.

Nu în ultimul rând, dacă ai beneficiat de lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului în ARDOR, ne poți oricând susține cu o donație să facem treabă bună și mai departe.

Proiectul ARDOR Alumni Network este realizat cu susținerea Romanian American Foundation. _____________________________________________________________________________

Echipa de producție:

Motion Graphics by Alexandra Sasha Balan

[Website: www.SashaAnimates.com; Instagram: @sasha_animates; LinkedIn: https://bit.ly/3YNY3bc]

Inregistrare & Editare Audio-Video: Saga Space [https://sagaspace.ro/]

Sunet: Benjamin Tissot – Journey of Life

Producător: Augustina Vasile