Dacă ai o idee, o propunere sau o nelămurire, le așteptăm la:

Unde pot face dezbateri adultii?

icons8-conference-64

Sunt adult. Pot să mai fac dezbateri?

 

Da! Da! Da! Învățarea și șlefuirea abilităților nu se încheie odată cu terminarea ciclului școlar, cât ea continuă atât timp cât noi ne dorim și acționăm în această privință.

Pentru adulți, ARDOR desfășoară un parteneriat cu British Council în cadrul programului Debate@British, la București, secțiunea adulți. În cadrul modulelor acestora vei învăța formatul de debate, modele de argumentare și vei avea posibilitatea să faci și practică multă. Îți lasăm mai jos un link unde regăsești toate detaliile necesare: https://www.britishcouncil.ro/en/english/adults/debate.

O altă opțiune, tot contra cost, ar fi training-urile one-on-one pe care le desfășurăm în cadrul DialogON.  DialogON este programul nostru de ateliere de argumentare aplicată dedicate atât tinerilor profesioniști cât și elevilor și studenților. Poți găsi mai multe detalii despre specificul atelierelor pe dialogon.ro sau pe pagina de Facebook oficială (https://www.facebook.com/dialogon.ateliere.argumentare.aplicata).

Dacă sunteți o grupă de adulți (cu atât mai bine) și lucrați în același loc, ARDOR prin DialogOn, creează ateliere personalizabile de argumentare și pentru tinerii profesioniști din mediul de lucru. Mai multe detalii găsești aici: https://dialogon.ro/profesionisti/